Categories
Uncategorized

127 psg drakt Edward

658 juventus drakt Krista

De sportdirecteur van Barcelona, ​​Eric Abidal, heeft een duik genomen bij clublegende Xavi, die hij impliciet beschuldigde van het filteren van nieuws over de barcelona bortedrakt ontmoeting die het paar vorige maand in Qatar heeft gehouden.

Abidal beweerde ook dat er geen officieel aanbod was gedaan om Xavi als coach over te nemen, zoals destijds was gemeld.Abidal ging verder met het noemen van het gebrek aan ervaring van Xavi voor de rol, maar beweerde dat de dortmund drakt deur in de toekomst voor hem open zou staan.

Wat nog verrassender was uit het interview was de kritiek van Abidal op de voormalige coach Ernesto maglie calcio poco prezzo Valverde, die vorige maand werd ontslagen en vervangen door Setién.Para poder comentar debatteert estar registrado y haber iniciado sesión.

Authors

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *