Categories
Uncategorized

135 tottenham drakt barn Charis

067 fotballdrakt manchester united Jeanne

En in een interview met Arsenal-legende Ian Wright chelsea drakt gaven ex-Chelsea en Manchester United-spits Lukaku toe dat hij het ‘normale leven’ mist en denkt aan zijn familie, vooral aan moeder Adolphine die aan diabetes lijdt.

Lukaku zei: ‘Ik kan niet naar buiten, ik kan niet trainen.Het is negen dagen geleden [ik ben binnen geweest]’, zei hij.Ze [Inter] hebben een fiets voor me gekocht omdat de spelers in kleine appartementen in het stadscentrum wonen.

Hij legde uit: ‘Het was een moeilijke situatie, ik moest een beslissing nemen om ergens heen te gaan waar liverpool drakter ik andere aspecten van mijn spel kan leren en met iemand kan werken die mij ook wilde.De Belg onthulde: ‘Ik was dichtbij, jalkapallo pelipaidat heel dichtbij [om bij Juve te komen], maar mijn gedachten waren altijd gericht op Inter en de manager.

Authors

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *