Categories
Uncategorized

275 ny liverpool drakt Whitne

611 roma drakt ArdisS

Liverpool @ Manchester City Huidige records: Liverpool 28-1-2; Manchester City 20-8-3 De nieuwe Premier League-kampioen Liverpool gaat naar het Etihad Stadium om het op te nemen tegen Manchester Manchester City Drakt City van vorig seizoen in de hoop de reeks te overwinnen.

Ze zullen het donderdag om 15:15 ET ET opnemen tegen elkaar.op het scorebord: Liverpool heeft een verdediging die slechts 0,68 doelpunten per wedstrijd toestaat.De Reds hielden afgelopen woensdag een nul tegen Crystal Palace en namen de wedstrijd met 4-0.

Die vierpuntsmarge bindt het team het beste voor barcelona bortedrakt Liverpool van het seizoen.De overwinning van Liverpool bracht hen naar 28-1-2 (eerste plaats met 86 punten) terwijl het verlies van Manchester City hen terugbracht naar 20-8-3 (tweede plaats met 63 punten).

Met die overwinning behaalde Liverpool voor het eerst sinds de maglie calcio a poco prezzo oprichting in 1992 de Premier League-titel van 2019-2020 en garandeerde het zichzelf een plaats in de groepsfase van de UEFA Champions League.

Authors

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *