Categories
Uncategorized

351 messi drakt Lavond

970 tottenham drakt barn Marcol

Cristiano Ronaldo zal naar Bayern Munchen Drakt verluidt trouw blijven aan zijn Juventus-contract, ondanks de geruchten dat Real Madrid wil dat hun voormalige ster terugkeert naar Bernabeu.Er zijn voorlopige links die suggereren dat de vijfvoudig Ballon d’Or winnaar naar de Spaanse hoofdstad zou kunnen terugkeren.

De relatie tussen club en speler zou sterker zijn dan ooit, wat voornamelijk te danken is aan hun regelmatige contact tijdens de pandemie van het coronavirus.Ronaldo zou zich in de watten laten leggen omdat hij op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen in het Serie A-voetbal en hij houdt zijn coaches regelmatig op de hoogte van zijn fysieke conditie.

Italië was het Europese epicentrum van het coronavirus en hun hoogste klasse was een van de eersten die stopte.De leiders van de Serie A hopen dat ze eind mei weer in actie kunnen komen nadat ze eindelijk hun curve hebben gevleid.

Maar hoe het uitstel van zoveel wedstrijden de clubs zal beïnvloeden, valt nog te barcelona fotballdrakt bezien.Er is gesuggereerd dat de waarderingen van spelers zouden kunnen dalen vanwege de mogelijke financiële magliette calcio a poco prezzo problemen.

Echter, La Liga-reuzen Real zullen aan het einde van het seizoen nog steeds proberen hun team te versterken omdat ze aan de vooravond staan ​​van een zeldzame trofee-minder campagne.Maar Europees voetbalexpert Guillem Balague denkt niet dat Zinedine Zidane een zet voor Ronaldo zal doen.

Authors

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *