Categories
Uncategorized

406 barcelona drakt 2022 Werner

057 barcelona fotballdrakt EthanH

Paulo Dybala heeft naar verluidt een zomerverhuizing naar Manchester United geannuleerd, terwijl zijn agent in het kantoor van Ed Woodward zat.De vertegenwoordiger van de Juventus-spits, Jorge Antun, was in de eerste week van augustus vorig jaar op het Manchester United Drakt kantoor van United in Londen, opgesloten in onderhandelingen met United-functionarissen toen de speler belde en hem zei de stekker uit het stopcontact te trekken.

Volgens Calciomercato was er al een overeenkomst tussen United en Juventus, waarbij Romelu Lukaku werd verkocht aan de club in Turijn in ruil voor de Argentijn.Maar op het nippertje kreeg Antun een telefoontje van de speler, die hem zei: ‘Het geld interesseert me niet, ik wil hier blijven.

‘ Dybala, 26, verbleef vervolgens bij Juventus, waar hij manager Maurizio Sarri Juventus Drakt uiteindelijk overtuigde van zijn verdiensten en sindsdien 13 doelpunten maakte en 12 assists leverde in 34 wedstrijden dit seizoen.

Zijn vorm was inderdaad zo overtuigend dat Juventus nu in gesprek is met de speler over een nieuw vijfjarig contract en een salarisverhoging, maar een maglia inter 2021 geschil over beeldrechten heeft de voortgang geblokkeerd.

De Belgische spits Lukaku verhuisde naar Juve’s Serie A-titel rivalen Inter Milan in een deal van £ 70 miljoen.Dybala scoorde het tweede doelpunt van Juve toen ze zondagavond Inter met 2-0 versloegen om Lazio bovenaan de Serie A-tafel een punt terug te geven.

Authors

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *