Categories
Uncategorized

488 chelsea drakt Columb

564 juventus drakt Meriss

The Hoops faalden in hun pogingen om Murphy gevangen te nemen in een verhuizing op de deadline, maar zijn al bezig met een zomerse aanpak.Hun interesse in de aanpasbare aanvaller blijft groot en er is een barcelona drakt gevoel dat de club Murphy zou kunnen overtuigen om naar het noorden te verhuizen.

Lennon heeft bedenkingen bij zijn opties bovenaan met leenster Mohamed Elyounoussi die aan het einde van het seizoen terugkeert naar Southampton.Celtic is van mening dat Murphy ondanks zijn fragmentarische vorm in Cardiff matchwinnende kwaliteit aan de kant kan toevoegen.

De voormalige frontman van Norwich roma drakt speelde deze campagne in 17 wedstrijden, scoorde één doelpunt en leverde drie assists.De veelzijdigheid van Murphy maakt hem echter een aantrekkelijk vooruitzicht voor Celtic, met de aanvaller die zowel op de billige fodboldtrøjer flanken als centraal kan spelen.

Murphy scoorde tweemaal in Cardiff’s 3-3 strafschopverlies tegen Reading in de FA Cup vierde ronde en Neil Harris werd gevraagd of de speler een toekomst heeft in Zuid-Wales.

Authors

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *