Categories
Uncategorized

652 manchester united drakt 2022 RosieT

778 Chelsea Drakt BettyC

Paul Ince heeft zijn voormalige ploeg Manchester United gewaarschuwd dat ze ‘gek’ zouden zijn als ze niet zouden verhuizen om Juventus Drakt Tottenham-spits Harry Kane te contracteren als de 26-jarige beschikbaar zou komen in de volgende transferperiode.

Kane registreert regelmatig meer dan 30 goals per seizoen en United heeft dringend behoefte aan een nieuwe aanvaller.De Engelse international gaf ook toe dat zijn toekomst weg zou kunnen liggen van Noord-Londen als zijn kant niet snel trofeeën gaat winnen.

Ince zou graag zien dat de Rode Duivels een van de beste spitsen in de Premier League vangen, maar hij kan niet zien dat Spurs hun belangrijkste bezit aan zo’n grote rivaal verkoopt.Ince voegde toe: ‘Begrijp barcelona drakt me niet verkeerd, als, en het is een grote als, United Kane kan krijgen, en hij vindt het een goede zet, dan ga magliette calcio a poco prezzo je zeker voor hem.

Je zou absoluut niet gek zijn om dat niet te doen, ‘vervolgde Ince.Ince voegde toe: ‘Spurs-fans zullen me dit niet graag horen zeggen, maar soms heb je als speler gewoon een nieuwe uitdaging nodig.

Authors

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *