Categories
Uncategorized

847 arsenal drakt 2022 Julian

350 liverpool drakt 2022 Aureli

Mamelodi Sundowns-coach Pitso Mosimane heeft toegegeven dat liverpool drakter hij oneerlijk was in hun 3-0 overwinning op Chippa United op Loftus Versfeld op zaterdag.Nicholus Lukhubeni ‘s vroege doelpunt, evenals Themba Zwane en Sibusiso Vilakazi’ s tweede helft stakingen zagen Sundowns langs een Chippa-kant rennen, die 33 minuten doorbracht met 10 mannen na een rode kaart naar Sandile Mthethwa.

Door de overwinning keerde Sundowns terug naar positie twee in de Premier Soccer League (PSL) -stand, maar ze konden terugschuiven naar de derde plaats als Orlando Pirates zondag Black Leopards versloeg.

Mosimane bekende dat ze tegen het einde van de wedstrijd sinistere tactieken tegen Chippa moesten toepassen.Echter, toen Sundowns bijna zeker was van de overwinning, haalde Mosimane Zwane terug 11 minuten ny liverpool drakt nadat hij vanaf de penaltystip had gescoord om de speler te redden voor hun komende wedstrijden.

De Brazilianen organiseren woensdag Bloemfontein Celtic in een competitiewedstrijd en nemen het zaterdag op tegen Vaal University in de kjøpe fotballdrakter Nedbank Cup.Voordat Sirino Mosimane in de steek liet vanwege het ‘valsspelen’ -plan, wilde de coach de Uruguayaan vervangen, maar moest doelman Denis Onyango vervangen, die zijn hamstring had aangetrokken.

Authors

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *